Saturday, April 19, 2008

Hati Hendak Semua Jadi

Perumpamaan yang semua orang boleh cakap kan? Saya pon kena buang procrastinate saya ni. Tapi semalam berjaya taip 2 perenggan tesis. Okla tu for the start of chapter 2 kan ;-)
Lepas tu dapat analisis coding untuk QoS performance analysis tu.

Petang ni pulak managed to marked all the lab database assignments. Fuh fuh fuh... terbakar tangan coz me"rait" paper tu dengan lajunya dan ditemani coklat Crispy yang sedap dan lagu2 Letto dan BSB. Heheheh.. Lagha2... Akhirnya markah itu di email kepada kak Ina.

And also berjaya menyiapkan lab manual untuk lab database oracle SQL plus yang Encik Zailani nak. Turut berjaya diselesaikan ialah PROFORMA dan LO untuk Software Project Management. Tobat malam ni balik dengan penuh keletihan dan tidoq tanpa sedar.. hahah.. Harap2 hari Rabu tak kantoi bangun lambat la coz kena jaga exam JAVA. huhu..

Esok nak pegi senamrobik. Sebelum pegi India kena pastikan badan sihat n tak lelah2 lagi. Saya juga dah mula proses detox. Tapi jadi lembik tak bermaya. So, saya buat selang sehari lah. Kang turun berat mendadak, pengsan plak. Dah ada sejarah low blood pressure.

Things to do in list : 1. Post buku Muqay n Ust Daud 2. Paper for MyEduSec 3. Paper for MySEC 4. Filed up those papers n letters yang bersiponggang dalam bilik. 5. Amik baju kat kak Gee n Kak Ma 6. Jaga exam 23,24,27 April. 7. Marking papers 8. Skema jawapan n pemarkahan.

Ok AMNI!!! Move up and let get bizieyy!!!!!

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP